
Eiropas Sociālā fonda Plus projekta Nr.4.2.2.1/1/25/I/001
“STEM un pilsoniskās līdzdalības norises plašākai izglītības pieredzei un karjeras izvēlei”

Eiropas Sociālā fonda Plus projekta “STEM un pilsoniskās līdzdalības norises plašākai izglītības pieredzei un karjeras izvēlei” ietvaros uzņēmumā “Siguldas saldējums” 5.e un 6.f klašu skolēni tehnoloģiju jomas nodarbībā “Saldējuma gatavošanas tehnoloģija – no receptes līdz gala produktam” iepazina saldējuma izcelsmi, tā 5000 gadu vēsturi un mūsdienu gatavošanas veidus.
5.e un 6.f klašu mācību ekskursija kopā ar skolotājām G. Epneri un L. Medisu (14.10.2025.).
Grupās analizēja sastāvdaļas: pētīja saldējumu iepakojumus, atlasīja “veselīgos saldējumus” un diskutēja par vēlamajām un nevēlamajām piedevām. Izpētot recepti, vēroja saldējuma gatavošanas praktisko procesu.